söndag 25 januari 2015

Monthly Makers - Malin

Temat för denna månadens Monthly Maker var papper och jag bestämde mig helt enkelt för att måla akvarell på papper. Försökte mig på en pappers- och ståltrådsskulptur klockan ett inatt också, men blev ändå mest nöjd med målningen så det får bli mitt bidrag denna månaden. Bilden såg jag här och ville prova att göra min egen version av den.
Tycker Monthly Makers är en sådan himla rolig idé och man blir verkligen peppad av att se alla fina bidrag.

6 kommentarer:

 1. Vad kul att du är med och att du känner så! Jag tolkade också temat i akvarell - roligt men knixigt! Är impad av dina smala svarta streck här - är alla gjorda med pensel eller har du gått på med bläckpenna också? Även cool beskärning av bilden. Läckert och uttrycksfullt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen roligt och knixigt. Men älskar grejen med Monthly Makers. Det är pensel allting. Använder mig av färg i tub, tycker det är lättare så. Men tack så mycket!! Vad fin din triptyk är! Jag är fortfarande i nybörjarstadiet så ser fram emot att kunna göra så detaljerat sedan! :)

   Radera
 2. Så fin och uttrycksfull! Elefanter är så himla vackra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Ja, det är min senaste passion :)

   Radera
 3. Oj så fint! Jag blir ju alltid mäkta imponerad när folk bemästrar akvarell, tycker det är helt omöjligt själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket!! Jag har också känt så hur länge som helst, men en dag i somras fick jag en halvtimmeskurs av en kompis i olika tekniker och det hjälpte rätt mycket.

   Radera