lördag 16 april 2016

Soffbord 2.0

För knappt två månader sedan byggde jag mig ett soffbord. Det var ett rätt tillfälligt bord kände jag redan från början då det var ganska vingligt. Så idag när jag strosade runt på Panduro och hittade dessa ben, liknande sådan jag letat efter i snart två år (som inte kostade 2000kr i frakt dvs) bestämde jag mig för att uppdatera bordet. Jag köpte även med mig deras vintage färg då det obehandlade träet hade blivit ganska fult (inte så fint slitet som jag hade hoppats på). 


Först tänkte jag välja en grå färg, men tänkte att det blir rätt tråkigt så jag valde en grågrön i alla fall. Dock så gillar jag det obehandlade träet, och bestämde mig därför att behålla lite naturligt trä. I alla fall för tillfället, får väl måla över om jag ångrar mig sedan. Därför tejpade jag upp två trianglar på bordet. Viktigt att tänka på att ytterkanten blir rak då det är den man målar runt (själv tänkte är jag van att måla innanför tejpen så var glad att jag kom på detta innan jag började måla).


Det räckte med ett lager (perfekt för en sådan otålig person som jag). Därefter skruvade jag på benen och tada! Egentligen är bordet för lågt, men jag gillar det ändå! Hoppas Panduro tar in högre ben också, dessa var 25 cm höga. 

4 kommentarer:

 1. Skitsnyggt! Älskar trianglarna, de gav det verkligen en helt ny dimension :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag tyckte det var kul att det hände något :)

   Radera
 2. Det blev ju suuuupersnyggt :D

  SvaraRadera