lördag 16 april 2016

Kastanjen flyttar till krukaIdag var det dags för ena kastanjen att flytta från vasen till kruka och jord. Jag hoppas att den kommer växa sig riktigt stor och fin eftersom mitt kära avokadoträd checkade ut tidigare i år. Innan planteringen hade den fått flytta till en större vas så att rötterna skulle få plats att utvecklas. Då såg det ut som bilden här över.


Jag tror att man ska låta kastanjen kika fram ovanför jorden, så så fick det bli. Nu står den bredvid min säng (om det inte är för mörkt där, då kommer den få flytta) med min ommålade pall, drömfångaren och lerskallen

2 kommentarer:

  1. Jisses så fint! Blir så glad av träd i miniatyr :) Hittade själv en kastanj med grodd som jag släpade hem, men blev avskräckt av att läsa att de bara fixar första året i kruka innan de måste planteras ut. Har du några konkreta framtidsplaner för denna krabat?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj! Haha, hade jag ingen aning om. Men då får jag njuta av den så länge den är här. Eller så får jag försöka sälja in iden till mina föräldrar och deras trädgård. Där står ju redan ett kastanjträd :) Fint såhär så länge tänker jag :)

      Radera